Kaari Utrio : Tuulihaukka

Alkaen 5,50 € Alkuperäinen hinta 10,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
1107016

Olaf Tuulihaukka, suomalaisen tietäjänaisen Terhenin ja ruotsalaisen varjagin Eirik Väkevän kristitty poika, voittaa elämässään kaiken mitä mies voi toivoa. Sinetran kreivinä hänellä on valtaa ja vaurautta ja Kalabrian kaunein nainen vaimonaan. Mutta mielen levottomuus ei hellitä. Jotakin puuttuu, jossain syvällä on tyhjä aukko, jota maailman menestys ei voi täyttää.

Muinaissuomalaisen mahtitalon tytär Aure Nukuttaja saa kerta toisensa jälkeen sopeutua vieraisiin oloihin. Lyy-veljen kohotessa korkeaan asemaan Konstantinopolin keisarin varjagikaartissa punakiharainen sisar parantaa ikivanhoilla lauluillaan Kultaisen Kaupungin mahtavia. Kun Bysanttia uhkaa idästä vaarallisin vihollinen vuosisatoihin, sisaruspari tempautuu mukaan epätoivoiseen puolustustaisteluun.

Auren ja Olafin kohtalot on sitonut pysyvästi yhteen vuosien takainen tapahtumasarja kaukana Suomenmaalla. Kristikunnan ratkaisunhetkillä Auren rohkeus ja neuvokkuus kohtaavat Olaf Tuulihaukan voiman ja taistelutaidon, ja suurten tapahtumien myllerryksessä väistyy verikoston pyhä velvoite - mutta vain hetkeksi.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäKaari Utrio
Teoksen nimiTuulihaukka
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja