Kajsa Ingemarsson : Vettä vain

Special Price 4,50 € Alkuperäinen hinta 6,50 €
Ei varastossa
SKU
0163466

Ruotsin viihdekuningatar kuvaa humoristisesti ja ymmärtäen glamoröösiä julkkiselämää mutta myös menestyksen varjopuolia.

Huippusuosittu kirjailija Stella Friberg on saanut kaiken, mistä nainen voi haaveilla: hänellä on komea ura, unelmien poikaystävä, kallis auto ja oma hevonen sekä upea asunto Östermalmilla. Hänen kirjansa nuoresta itsenäisestä yksityisetsivästä Franciska Falkesta ovat myyntilistojen kärjessä niin Ruotsissa kuin ulkomaillakin.

Juuri kun Stellan pitäisi aloittaa dekkarisarjan päätösosan kirjoittaminen, kylpyhuoneessa ilmenee vesivahinko. Tästä alkaa odottamattomien tapahtumien sarja, joka myllertää hänen elämänsä. Poikaystävä, tv-kokki Fredrik paljastaa nurjan puolensa, ja Stellan kannoille liimautuu fani, joka uskoo olevansa hänen kirjojensa päähenkilö. Kun vielä remontti painaa päälle, Stellan luovuus menee aivan tukkoon. Iltapäivälehdet kärkkyvät yksityiskohtia hänen elämästään, ja vastoinkäymisten salailu johtaa surkuhupaisiin tilanteisiin. Lopulta Stellan on määriteltävä elämänsä uudelleen.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäKajsa Ingemarsson
Teoksen nimiVettä vain
KustantajaOtava
Painovuosi2010
Painos1
SidontaSidottu kansipaperein (kovakantinen)
Sivumäärä511
AlkuteosBara vanligt vatten
Kielisuomi
Muut tekijätSanna Manninen
ISBN9789511237518
Kuntoluokitus (K1-K5)K3 (hyvä) ks. kansipaperin kunto erikseen alta
Kansipaperin kuntoPienoista käytön jälkeä
MuutaHieman kulumaa, pientä tahraisuutta kansissa, selkämyksessä hieman vinoutta, kansien kulmissa taipumaa, kansipaperissa vanha hintalappu
Korkeus (mm)220
Syvyys (mm)147
Paksuus (mm)39
Paino (g)656
VerokantaMarginaaliverotus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja