Kari Silvola : Näin minä onnistuin : tunnesyöpön laihdutusopas

Alkaen 9,50 € Alkuperäinen hinta 10,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0863275

Näin minä onnistuin on laihdutuspäiväkirja vuoden kestäneestä sitkeästä ihannepainon tavoittelusta. Samalla se on hurtilla huumorilla sävytetty menestystarina tunnesyöpön pyrkimyksistä löytää terveellisempi ja tasapainoisempi elämäntapa. Kari Silvolalle, entiselle liikunta-alan ammattilaiselle ja Painonvartijat-lehden päätoimittajalle, nimittäin valkeni, että edessä ei ollut muutaman kuukauden projekti, vaan pysyvämpi muutos.

Vähitellen rasvakerroksen sisältä alkoi kuoriutua hoikka mies, mutta ongelmitta se ei sujunut. Silvolalle kävi kuten niin monelle kohtalotoverille - hän repsahti. Monta kertaa. Erilaisia laihdutuslääkkeitäkin mies kokeili ja antoi lopuksi vielä kirurgin kiristyttää roikkuvan vatsanahkansa. Silvola on siis tehnyt, nähnyt ja kokenut kaiken laihduttajan tiellään, ja nyt hän antaa tietonsa avoimesti muiden käyttöön. Jos hän onnistui, sinäkin onnistut!

Kirjan loppuun on liitetty viikon täydellinen ruokaohjelma, jonka avulla Silvola laihdutti. Jokaisen luvun ohessa on myös hyväksi koettuja vinkkejä muun muassa liikunnasta, ravinnosta, motivaation ylläpitämisestä ja houkutusten torjumisesta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäKari Silvola
Teoksen nimiNäin minä onnistuin : tunnesyöpön laihdutusopas
Kielisuomi
Verokanta-
Avainsanatmuistelmat, päiväkirjat, laihdutus, painonhallinta
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja