Kate Jacobs : Pieni lankakauppa

Special Price 6,50 € Alkuperäinen hinta 9,00 €
Ei varastossa
SKU
0424062

Walker & Tytär on Georgia Walkerin ja hänen tyttärensä yhteinen yritys. Tai no - Dakota on vasta 12-vuotias, mutta ilman hänen syntymäänsä Georgialla ei olisi lankaliikettä. Eikä hän olisi nimeä saanut neuleiden suunnittelija. Eikä hänen kaupassaan kokoontuisi kantaasiakkaiden kerho joka perjantai-ilta. Kun liikkeen ovet on lukittu, neuleet vedetään kasseista, juttu lentää ja iloinen nauru raikuu.

Neulomisen ohessa naiset maistelevat Dakotan leipomia muffinseja ja hörppivät kahvia. Seitsemänkymppinen Anita, Georgian haltijakummi, neuvoo aloittelijoita. Muotisuunnittelijaksi aikova Peri tietää viimeisimmät villitykset. Lucie on mestarineuloja, mutta hänellä on hermoja raastava salaisuus... Vain puikkojen kilistely pitää hänet järjissään. Darwin Chiu, tiukka feministi, kirjoittaa muistiinpanoja kynä savuten. Hän tekee väitöskirjaa neulomisesta, vaikka paheksuu syvästi naisten kivikautista harrastusta.

Sitten kuvaan astuu James, Dakotan isä ja Georgian nuoruusvuosien rakastettu. Hän ei ole koskaan nähnyt tytärtään, mutta nyt hän penää isän oikeuksiaan. Dakota on riemuissaan.

Georgian elämän perusta alkaa horjua. Mitä hän oikeastaan haluaa elämältä? Kerholaiset tiivistävät rivejään. Kun mahdoton tapahtuu, auttavaiset sielun sisaret ympäröivät Georgian.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäKate Jacobs
Teoksen nimiPieni lankakauppa
KustantajaGummerus
Painovuosi2009
Painos6
SidontaSidottu kansipaperein (kovakantinen)
Sivumäärä623
AlkuteosThe Friday night knitting club
Kielisuomi
Muut tekijätArja Tuomari
ISBN9789512071814
Kuntoluokitus (K1-K5)K3+ (hyvä +)
MuutaSelkämyksessä hieman vinoutta, kansipapereiden kunto: pienoista käytön jälkeä, selkämyksen yläreunassa yksi syvempi kolhu
Korkeus (mm)217
Syvyys (mm)139
Paksuus (mm)49
Paino (g)724
VerokantaMarginaaliverotus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja