Katerina Janouch : Lasten kanssa : odotusajasta murrosikään

Alkaen 9,50 € Alkuperäinen hinta 12,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0993162

Tätä on kaivattu! Suurperheen äidin monipuolinen käsikirja vastaa nykypäivän vanhempia askarruttaviin kysymyksiin kokemuksella ja sydämellä, erilaisia vaihtoehtoja punniten

Käytännönläheisen kirjan alussa pohditaan sopivaa ikää tulla äidiksi, kerrotaan mm. raskauden vaikutuksesta parisuhteeseen ja sukupuolielämään ja punnitaan vaihtoehtoisia perhemalleja. Tuleville vanhemmille kerrotaan erilaisista tavoista synnyttää ja vastasyntyneen hoitoon liittyvistä käytännön asioista. Lapsen ensimmäisen vuoden kehitys käydään läpi tarkasti kuukausi kuukaudelta.

Leikki-ikäisten vanhemmat saavat tärkeää tietoa 1-6-vuotiaiden kasvatuskysymyksistä, lapsen sairauksista, perheen lapsiluvusta, kuivaksi oppimisesta ja sukupuoli-identiteetin kehittymisestä sekä avioeron vaikutuksesta lapsiin.

Koululaisten elämää käsitellään iloineen ja murheineen, aiheina mm. teini-ikäisen suhde omaan kehoon, rikollisuus, internetin käyttö ja roolipelit, henkinen pahoinvointi, matkat, rahankäyttö, kouluväsymys ja ystävien merkitys.

Janouchin tyyli on suvaitseva ja yksilöllisyyttä kunnioittava. Ei ole olemassa tiettyjä metodeja, joita pitäisi noudattaa, sillä jokainen lapsi ja jokainen vanhempi on omanlaisensa, samoin heidän suhteensa. Kirjan lukeminen on kuin keskustelua sellaisen ystävän kanssa, jolla on paljon itseä enemmän kokemusta ja tietoa vanhemmuudesta.

Aivan kaikkeen - esimerkiksi kaksosuuteen - Janouchilla ei ole omakohtaista suhdetta. Niinpä hän on koonnut kirjaansa kokemuksellista tietoa myös muilta vanhemmilta.

Katerina Janouch on viiden lapsen äiti, toimittaja, kirjailija ja Ruotsin tunnetuin seksi- ja parisuhdeasiantuntija. Hänen tuotannostaan on suomennettu Orgasmikirja, Mistä on pienet vauvat tehty ja Läheinen.

Suomentanut Elina Lustig

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäKaterina Janouch
Teoksen nimiLasten kanssa : odotusajasta murrosikään
AlkuteosBarnliv
Kielisuomi
Muut tekijätElina Lustig
Verokanta-
Avainsanatlastenhoito, vanhemmuus, raskaus, synnytys
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja