Katherine Pancol : Krokotiilin keltaiset silmät

Alkaen 4,50 € Alkuperäinen hinta 6,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0834521

Joséphine on Pariisissa asuva historiantutkija, jonka mies lähtee nuoremman naisen matkaan. Joséphine jatkaa arkea kahden tyttärensä kanssa ja yrittää pysyä reippaana eron jälkimainingeissa, vaikka itsetunto on koetuksella ja rahahuolet vaivaavat.

Joséphinen kaunis ja sosiaalisesti lahjakas sisko Iris on naimisissa rikkaan Philippen kanssa. Iriksen rinnalla Joséphine tuntee itsensä kömpelöksi ja epäonnistuneeksi. Mutta ei Irikselläkään helppoa ole. Hän pelkää miehensä pettävän häntä ja kaipaa elämäänsä uutta sisältöä. Eräillä illalliskutsuilla hän valehtelee vierustoverilleen kirjoittavansa historiallista romaania. Keskustelukumppani innostuu asiasta, ja pian Iris ja Joséphine tekevät sopimuksen, joka muuttaa siskosten suhdetta monellakin tavalla.

Krokotiilin keltaiset silmät ilmestyi Ranskassa vuonna 2006, ja se on valloittanutranskalaisten sydämet. Pancolia pidetään hyvänä naisten kuvaajana, ja erityisesti häntä on kehuttu siitä, että hän onnistuu samalla kertaa tarjoamaan viihdyttävän tarinan ja rohkaisemaan lukijaa.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäKatherine Pancol
Teoksen nimiKrokotiilin keltaiset silmät
AlkuteosLes yeux jaunes des crocodiles
Kielisuomi
Muut tekijätMarja Luoma
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja