Kathy Reichs : Pyhät luut

Special Price 6,00 € Alkuperäinen hinta 8,00 €
Ei varastossa
SKU
0884689

Montrealilainen juutalaismies löydetään toimistonsa komerosta kallo pahoin ruhjoutuneena. Pian sen jälkeen joku toimittaa luututkija Temperance Brennanille vanhan valokuvan luurangosta ja väittää, että se on syy miehen kuolemaan. Outo tapaus alkaa kiehtoa luiden erikoistuntijaa. Mistä valokuva on peräisin? Oliko uhri sekaantunut muinaisesineiden laittomaan kauppaan? Kenen jäänteitä kuvan luut ovat?

Apuna tutkimuksissaan Tempellä on arkeologi Jake Drum ja etsivä Andrew Ryan. Jäljet johtavat Montrealista Jerusalemiin ja muinaiseen luolaan, jonka Jake uskoo olevan Jeesuksen perhehauta. Tempen luolasta tekemä hätkähdyttävä löytö tihentää kuolemantapausta ympäröivää kudelmaa entisestään - kudelmaa, joka purkautuessaan murentaisi vuosituhansien uskonnollisen tradition perustan ja johon sekaantuminen saa Tempen pelkäämään henkensä puolesta.

Oikeuslääketieteen asiantuntija ja antropologian tohtori Kathy Reichs on iskevän ja todenmakuisen jännityksen mestari. Terävä tutkijanainen Tempe Brennan tunnetaan myös tv-sarjasta Bones, joka pohjautuu Reichsin omiin kokemuksiin.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäKathy Reichs
Teoksen nimiPyhät luut
KustantajaWSOY
Painovuosi2009
Painos1
SidontaSidottu kansipaperein (kovakantinen)
AlkuteosCross bones
Kielisuomi
Muut tekijätJukka Jääskeläinen
ISBN9789510350041
Kuntoluokitus (K1-K5)K3+ (hyvä +) ks. kansipaperin kunto erikseen alta
Kansipaperin kuntoPienoista kulumaa reunoilla, muuten hyvä
MuutaPienoista kolhua selkämyksen yläpäässä, selkämyksessä aavistus vinoutta
Korkeus (mm)225
Syvyys (mm)153
Paksuus (mm)27
Paino (g)520
VerokantaMarginaaliverotus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja