Alennus

Kati-Pupita Mattila : Lapsidiakonian käsikirja

Normaali hinta: 8,00 €

Alennushinta 6,50 €

Vaaditut kentät

Lisätiedot

Lisätiedot

Tekijä Kati-Pupita Mattila
Teoksen nimi Lapsidiakonian käsikirja
Kustantaja Sininauhaliitto
Painovuosi 2003
Painos 1
Sidonta Sidottu, kuvakannet (kovakantinen)
Sivumäärä 143, (1)
Kieli suomi
ISBN 9525096408
Kuntoluokitus (K1-K5) K3 (hyvä)
Muuta Pienoista kulumaa, selkämyksessä, kirjaston poistokirja, sivut siistit ja hyväkuntoiset, kansissa kontaktimuovikaistale
Takateksti Lapsidiakonian keskeinen tehtävä on vastata lapsen_x000D_ nähdyksi tulemisen toivoon. Jos lapsi ei tule nähdyksi,_x000D_ hienot ja innovatiiviset käytännön sovellukset ovat vain_x000D_ ulkonaista suorittamista eivätkä palvele lapsen vahvis_x000D_ tumista, kirjoittaa KatiPupita Mattila. Lapsidiakonian käsikirja on merkittävä virstanpylväs lapsidiakoniassa, sillä se on ensimmäinen lapsidiakonian kokonaisesitys. Vanhemmuuden tukeminen ei yksinään riitä lasten hyvinvoinnin lisäämiseen, sillä kaikki vanhemmat eivät tuettuinakaan kykene turvalliseen vanhemmuuteen. Silloin lapset tarvitsevat suoraa tukea, tai he jäävät turvattomuuteen. Kirja ohjaa toimimaan lapsen turvallisuuden lisäämiseksi ja persoonan vahvistamiseksi aivan käytännössä, arjen tilanteissa. Kirjoittajan havainnollinen esitystapa ja selkeät sovellusvinkit vastaavat sekä opiskelijan että työntekijän tarpeeseen.
Korkeus (mm) 216
Paksuus (mm) 15
Syvyys (mm) 142
Paino (g) 246.0000
Veroluokka Marginaaliverotus
Postikulu Suomessa 3,9 € (tilattaessa vain tämä yksittäinen tuote - koko tilauksen postikulu on aina maksimissaan 7,5 € tuotemäärästä riippumatta)
Asiasanat seurakunnat, lastensuojelu, diakonia, lapsityö
  Loading...