Keijo Siekkinen : Jäähyväiset rakkaudelle : nuoren Johanneksen tilinpäätös (UUSI)

Alkaen 5,50 € Alkuperäinen hinta 12,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0062847

Tässä romaani täynnä reheviä, suurenmoisia luonteita. Kirjakauppias Muttinen on hyvä ihminen. Hänen lemmittynsä Siula on ihana ja hyvä ihminen. Advokaatti Tommola on suurisydäminen lähimmäinen ja tulisieluinen jatsimies. Matemaattinen nero Merzi on jättänyt opintonsa sikseen ja keskittyy pelaamaan erilaisia rahapelejä. Näyttelijä Emaus on hyvin herkkä ihminen, hänellä on suuri kyynel.

Jäähyväiset rakkaudelle punoo henkilöiden risteävät polut kauniisti yhteen tavalla, joka tekee oikeutta itse elämän monimutkaisuudelle. Kaikkien yhteiseksi ongelmaksi kehkeytyy se, että Muttinen on mielisairaalan suljetulla osastolla eikä pääse sieltä pois, koska hänellä ei ole sairaudentuntoa. Muttinen täytyy pelastaa!

Romaani kertoo myös kirjailijasta, nimeltään Siekkinen, joka on ollut mykkä hyvin kauan. Hän huomaa yllättäen, että häneltä on kadonnut kymmenen vuotta.

Keijo Siekkinen tekee komean paluun suomalaisen kertomakirjallisuuden keskiöön. Huikean ironian läpi romaani tuo esiin julmia kohtaloita, mutta viime kädessä kertoja sulkee henkilönsä armolliseen, lämpimään syleilyyn.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäKeijo Siekkinen
Teoksen nimiJäähyväiset rakkaudelle : nuoren Johanneksen tilinpäätös
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja