Ken Follett : Valkeuden vangit

Alkaen 4,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0264389

Mustia lampaita joulupöydässä

Kaksi ampullia huippusalaista viruksentorjuntalääkettä on kateissa. Skotlantilaisen Oxenford Medicalin turvallisuuspäällikkö Toni Gallo on pulassa, sillä tapaus vuotaa kauhukertomuksia rakastavan median tietoon. Kun joukko ammattirikollisia kaappaa lääkkeenkehityksessä tarvittavan Madoba-2-viruksen, vaakalaudalla on enemmän kuin yhden yhtiön tulevaisuus. Pisaratartunnan avulla tappajavirus levittäisi joukkotuhoa missä päin maailmaa tahansa.

Tonin epäkiitollisena tehtävänä on välittää huonot uutiset Steepfallin kartanoon, jonne yhtiön toimitusjohtaja Stanley Oxenford on vetäytynyt rakkaidensa kera. Joulupöydän ääressä, lumimyrskyn yltyessä, tunteet kuohahtavat ja keskinäiset skandaalit seuraavat toisiaan. Kun roistojen kummallinen seurue haaksirikkoutuu tilalle, Toni tarvitsee nopeita hoksottimia ja pettämätöntä naisen vaistoaan pelastaakseen paitsi viattomat sivulliset myös rakastettunsa elämäntyön.

Biologisen terrorin uhkakuvia mestarillisesti maalaileva Ken Follett lyö lukijansa ällikällä. "Kukapa ei rakastaisi vauhdikkaita jännäreitä, ja tässä lajissa Follett on ykkönen" (Philadelphia Inquirer).

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäKen Follett
Teoksen nimiValkeuden vangit
AlkuteosWhiteout
KieliFinnish
Muut tekijätJukka Jääskeläinen
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja