Kenji Fujimoto : Diktaattorin keittiömestari : japanilaiskokki Pohjois-Korean hovissa

Alkaen 8,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0995096

Salanimellä Kenji Fujimoto kirjoittavan japanilaiskokin kirjat tarjoavat harvinaisen lähikuvan Kim Jong-ilistä. Tässä kirjassa Fujimoto kertoo kolmestatoista vuodestaan Rakastetun johtajan kokkina. Hänen herkullisista yksityiskohdista, taitavasti rakennetuista henkilökuvista ja Pohjois-Korean johdon yksityiselämää valottavista anekdooteista koostuva kirjansa on Pohjois-Korea -kirjallisuuden helmiä: viihdyttävä ja mukaansatempaava, mutta myös suljetun diktatuurin kulissien takaista maailmaa taitavasti avaava teos. Sutjakas, mehevästi syömistä, juhlimista, kiusantekoa ja päättömyyksiä kuvaileva teos on niin poikkeuksellisen yhdistelmä viihdettä ja asiaa, ettei vastaavaa ole kovin monen nykyajan diktaattorin sisäpiiristä kirjoitettu.

Absurdin ihailevasta sävystään huolimatta se ei jää kuriositeetiksi: Fujimoto avaa diktaattorin yksityiselämän kautta näkökulman paitsi yksinvaltiaan mielenmaisemaan ja toimintaan myös älyllisesti haastaviin kysymyksiin elämästä tutusta demokraattisesta tavasta poikkeavalla tavalla järjestäytyneessä valtiossa. Kirja sisältää Itä-Aasian tutkija Miika Pölkin ansiokkaan analyysin Pohjois-Koreasta ja Japanin suuresta pohjoiskorealaisvähemmistöstä.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäKenji Fujimoto
Teoksen nimiDiktaattorin keittiömestari : japanilaiskokki Pohjois-Korean hovissa
AlkuteosKimu Jon'iru no ryōrinin
Kielisuomi
Muut tekijätMarkus Mäkinen
Verokanta-
Avainsanatmuistelmat, valtionpäämiehet, yhteiskuntaolot, kokit, diktaattorit, keittiömestarit, hovit, japanilaiset, pohjois-korea, Kim Jong-Il
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja