Lenita Airisto : Eläköön 100 vuotta! : ikävallankumous vai suuri utopia

Alkaen 6,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0162120

Ikärasismi on primitiivireaktio! Voittamatonta synergiaa syntyy, kun energiset juniorit saavat yhteistyökumppaneikseen pätevät seniorit, joilla on kokemusta selättää kovimmatkin haasteet.

Henkisesti ja fyysisesti huippukuntoiset 60+-seniorit ovat uusi ilmiö ihmiskunnan historiassa. Jo vuonna 2009 Suomessa oli yli 65-vuotiaita enemmän kuin alle 15-vuotiaita, ja määrä vain kasvaa. Kuusikymppiset myös vanhenevat eri tavalla kuin heidän vanhempansa.

He eivät halua vaihtaa aktivoivaa työyhteisöä eläkeläiskerhoon, jossa keskustelunaiheet ajautuvat helposti golfiin ja kolotuksiin. Globaalitalous vaatii valtavaa tietomäärää, ja sen on yritysmaailma ymmärtänyt: Yhdysvalloissa ja Keski-Euroopassa headhunterit etsivät jo 60+-johtajia, joille on kertynyt runsaasti kontakteja avainhenkilöihin.

Myös inspiroivat muutosagentit ja seniorikuluttajat ovat megatrendi maailmalla. Nyt tarvitaan suomalaisillekin senioreille rohkeita esikuvia, jotka elävät oman sisäisen kellonsa ja kutsumuksensa mukaan, iän karttumisesta huolimatta!

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäLenita Airisto
Teoksen nimiEläköön 100 vuotta! : ikävallankumous vai suuri utopia
Kielisuomi
Verokanta-
Avainsanatikääntyminen, ikääntyneet, eläkkeelle siirtyminen, ikääntyvät työntekijät
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja