Lenita Airisto : Saanko luvan : ei kun omin luvin!

Alkaen 6,50 € Alkuperäinen hinta 13,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0083539

Miksi naiseuteen kuuluu varjon rooli? Miksi kiltteys ja alistuminen ovat naiselle sopivia ominaisuuksia? Miksi naiset arkailevat astua näkyvästi esiin ja ottaa vastuun ohella myös vallan? Mikä naisia oikein pidättelee? Yhäkö pelottelut seitsemästä kuolemansynnistä kyykyttävät naisia"

Toisinajattelijat ovat kuitenkin jo liikkeellä. Nämä sopeutumattomat ja hankalat tyypit kääntävät kuoleman synnit omaksi edukseen, ohjaavat itse elämäänsä ja uudistavat alituisesti omaa vapauttaan. Heidän ilosanomaansa kannattaa kuunnella. He ovat aikamme noitanaisia, eivät mitään kilttejä tyttöjä.

Petonaiset eivät pyydä vaan antavat itse itselleen luvan ylpeillä ja loistaa julkisuudessa, kadehtia ja vaatia valtaa. He vihaavat seksismiä ja hyväksikäyttöä ja iskevät takaisin. He eivät jää hellan ja nyrkin väliin vaan ahnehtivat menestystä ja rikkauksia. He antavat itselleen luvan myös luovaan laiskuuteen ja kauneuden turhamaisuuteen. Ja he tietävät, että nykyään, kun nainen lilluu mediassa usein sattumana seksisopassa ja ajautuu panopuuksi, on korkea aika himoita täysin rinnoin rakkautta!

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäLenita Airisto
Teoksen nimiSaanko luvan : ei kun omin luvin!
Kielisuomi
Verokanta-
Avainsanatnaiset, naiseus, sukupuoliroolit, roolimallit
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja