Liisa Jaakonsaari : Suoraan sanoen (ERINOMAINEN)

Alkaen 4,00 € Alkuperäinen hinta 6,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0076214

Suoraan sanoen on kahden yhteisistä asioista kiinnostuneen naisen tiivis mielipidekirja. Kiertely ja kaartelu on julistettu kirjoittamisprosessin aikana pannaan; asiat pannaan halki, poikki ja pinoon. Otsikkoina tämän hetken tärkeimmät ja ajankohtaisimmat kysymykset. Kirjoittajat tiivistävät aakkosjärjkestyksessä ajatuksiaan rinnakkain samoista otsikoista alkaen Amerikasta ja jatkuen mm. asevelvollisuuden, demokratian, energian, feminismin, ikääntymisen, julkisuuden, mielenmuutosten, pätkätöiden, Kiinan, Naton, rähmälläänolon, silpputyön, tuloerojen, työn, vapauden, Venäjän ja äänioikeuden kautta öljyyn.

Kirjoittajakaksikolla on takanaan kokemusta ja intoa: Liisa Jaakonsaari on tunnetuimpia kananedustajiamme, joka on ollut eduskunnassa 1979 ja eduskunnan ulkoasianvaliokunnan puheenjohtajana vuodesta 1999.

Filosofian tohtori Päivi Lipponen on nuoremman ikäpolven edustaja. Hän toimii tutkijana ja aikuislukion historian opettajana. Hän on julkaissut useita teoksia ja toiminut Helsingin kunnallispolitiikassa vuodesta 1994 lähtien.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäLiisa Jaakonsaari
Teoksen nimiSuoraan sanoen
Kielisuomi
Muut tekijätPäivi Lipponen
Verokanta-
Avainsanatpolitiikka, arvot, mielipiteet, kannanotot
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja