Liisa Keltikangas-Järvinen : "Hyvät tyypit" : temperamentti ja työelämä

29,00 €
Ei varastossa
SKU
0931039

Temperamenttitutkimuksen uranuurtaja puhkoo vakiintuneita käsityksiä täydellisestä työntekijästä ja kertoo miten ihmisen temperamentti oikeasti vaikuttaa työelämässä.

Firmat etsivät palvelukseensa hyviä tyyppejä. Sosiaalisuutta ja aktiivisuutta korostetaan. Oikeanlaisia persoonia etsitään konsulttien ja kaupallisten testien avulla. Mutta mitä jos nämä arvostukset ovatkin kuplia? Miten eri temperamenttipiirteet näyttäytyvät työelämässä oikeasti? Voiko esimerkiksi introvertti pärjätä pomona? Entä onko totta, että johtoportaassa on tavallista enemmän psykopaatteja"

Suomalaisen persoonallisuustutkimuksen edelläkävijän teos auttaa jokaista ymmärtämään itseään ja työtovereitaan ja toimimaan paremmin työelämässä sekä hallitsemaan paremmin stressiä. Kirjan neuvoilla yritykset säästävät rahaa ja saavat työntekijöidensä potentiaalin paremmin käyttöönsä.

Tutkimusjohtaja, psykologian professori (em.) Liisa Keltikangas-Järvinen on suomalaisen temperamenttitutkimuksen uranuurtaja. Hän on käsitellyt teoksissaan itsetuntoa, sosiaalisuutta ja temperamentin vaikutuksia muun muassa ihmisen yksilöllisyyteen, koulumenestykseen ja elämänhallintaan. Keltikangas-Järvinen valittiin Vuoden professoriksi 2008, ja hänen teoksensa Sosiaalisuus ja sosiaaliset taidot (2010) sai Lauri Jäntin säätiön tietokirjapalkinnon "merkittävänä yhteiskunnallisena puheenvuorona".

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäLiisa Keltikangas-Järvinen
Teoksen nimi"Hyvät tyypit" : temperamentti ja työelämä
KustantajaWSOY
Painovuosi2016
Painos1
SidontaSidottu, kuvakannet (kovakantinen)
Sivumäärä219
Kielisuomi
ISBN9789510405666
Kuntoluokitus (K1-K5)K4- (erinomainen -)
MuutaSelkämyksessä aavistus vinoutta
Korkeus (mm)215
Syvyys (mm)140
Paksuus (mm)19
Paino (g)320
VerokantaMarginaaliverotus
Avainsanatjohtajuus, työelämä, stressi, sosiaaliset taidot, henkilöstöhankinta, älykkyys
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja