Lingyuan Luo : Kiinalainen delegaatio

Alkaen 8,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0958440

Vuosia Saksassa asunut Song Danya on itsenäinen nuori nainen. Hän saa tehtäväkseen luotsata neljäntoista päivän ajan kiinalaista delegaatiota, joka saapuu konferenssiin Berliiniin. Ryhmä koostuu puoluesihteereistä ja bisnesmiehistä, eikä juuri kukaan heistä ole koskaan astunut jalallaan Kiinan ulkopuolelle. Kun kiinalaiset virkamiehet ja Eurooppa kohtaavat, on konflikti valmis.

Mutta Song ei niin vain luovuta. Oli sitten kyseessä kadonnut kirjekuori tai salainen vierailu Amsterdamin Punaisten lyhtyjen alueelle, hän pitää ryhmän koossa. Romaani on terävän huumorin sävyttämä läpileikkaus kiinalaisen kulttuurin ja lännen kohtaamisesta.

Kirjailija Luo Lingyuan (s. 1963) on opiskellut journalismia ja tietojenkäsittelyä. Hän lähti Kiinasta vuoden 1989 opiskelijamellakoiden jälkeen. Hänen romaanejaan ja novellikokoelmiaan on julkaistu saksaksi ja kiinaksi. Kiinalainen delegaatio on hänen ensimmäinen suomennettu teoksensa. Vuonna 2007 Luo Lingyuan voitti arvostetun Adelbert von Chamisso -palkinnon, joka myönnetään ei-äidinkieliselle saksaksi kirjoittavalle kirjailijalle.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäLingyuan Luo
Teoksen nimiKiinalainen delegaatio
AlkuteosDie chinesische Delegation
Kielisuomi
Muut tekijätRiitta Virkkunen
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja