Lisa See : Pionin rakkaus

Alkaen 4,00 € Alkuperäinen hinta 7,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0136766

"Sillä hetkellä ymmärsin, että maailmankaikkeuden julmin sana on kunpa. Kunpa en olisi poistunut oopperasta silloin ensimmäisenä iltana, niin olisin päässyt naimisiin ja kohdannut Renin hääyönäni ilman, että olisi tapahtunut mitään erityistä."

Kun Pioni täyttää 16 vuotta, Chenin sukutalossa esitetään Pionipaviljonki-ooppera, jonka romanttinen rakkaustarina on lumonnut monet sisätiloihin suljetut tytöt. Katsellessaan näytöstä sermin takaa Pioni huomaa nuoren miehen, joka saa hänen henkensä salpautumaan. Kuin sattumalta he kohtaavat toisensa hetken kuluttua puutarhassa sekä vielä kahtena iltana. Miehen ja oopperan herättämät tunteet ovat niin vahvat, että Pioni, jonka tulisi pian avioitua miehen kanssa, jota ei ole koskaan tavannut, riutuu kuoliaaksi. Se, mikä näyttää lopulta, on kuitenkin vasta tarinan alku.

Traagisena helisevä Pionin rakkaus sijoittuu 1600-luvun Kiinaan ja pohjautuu tositarinaan. Teos on täynnä muinaisia tapoja ja eksotiikkaa, ja se käyttää taiturimaisesti kiinalaista kuolemanjälkeiseen elämään liittyvää mystiikkaa unohtumattoman rakkaustarinan kertomiseen. Samalla se on tarina sanojen voimasta, naisten välisistä siteistä sekä heidän tarpeestaan tulla kuulluksi. Lisa Seeltä on aiemmin suomennettu romaani Lumikukka ja salainen viuhka (2006).

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäLisa See
Teoksen nimiPionin rakkaus
AlkuteosPeony in love
KieliFinnish
Muut tekijätHanna Tarkka
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja