Lucy O'Brien : Madonna : elämäkerta

Alkaen 11,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
1016221

Itseironisesti rooleilla flirttaileva, mediaa suvereenisti pyörittävä Madonna Ciccone on merkittävimpiä elossa olevia popikoneita ja mahdollisesti maailman kuuluisin nainen. Myös tanssijana, lauluntekijänä, tuottajana ja näyttelijänä tunnettu kameleonttimainen tähti on puolustanut paikkaansa muusikoiden kärkikaartissa jo yli kaksi vuosikymmentä.

Tuoreessa elämäkertateoksessa Madonna - Ikonien ikoni Lucy O'Brien kertoo valovoimaisen laulajan menestystarinan, jossa käänteitä riittää. O'Brien luotaa Madonnan uraa levy levyltä, elokuva elokuvalta, kiertue kiertueelta ja video videolta ja valottaa siinä sivussa Madonnan yksityiselämää.

Teoksesta piirtyy monipuolinen kuva asiansa osaavasta, taitavasta esiintyjästä ja bisnesnaisesta, joka tukee muita naisartisteja eikä pelkää nousta barrikadeille tärkeiksi kokemiensa asioiden puolesta.

Kirjailija ja toimittaja Lucy O'Brien haastatteli elämäkertaa varten lukuisia Madonnan läheisiä ja työtovereita - muusikoita, tuottajia, tanssijoita ja ohjaajia. Kirja julkaistaan suomeksi Madonnan 50-vuotispäivän alla.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäLucy O'Brien
Teoksen nimiMadonna : elämäkerta
AlkuteosMadonna : like an icon
Kielisuomi
Muut tekijätTanja Falk
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja