Lukas Moodysson : Isän aika

Alkaen 4,00 € Alkuperäinen hinta 7,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0164189

Lähtiessään sairaalaan katsomaan isäänsä Lucas ottaa mukaansa sakkipelin. Pelaaminen jää. Isä kuolee, ennen kuin Lucas ehtii paikalle.

Lukas Moodyssonin vahvasti omaelämäkerrallinen romaani kertoo kirjailijasta ja elokuvaohjaajasta, jonka elämän isän yhtäkkinen kuolema suistaa raiteiltaan. Suru, menneisyyden pettymykset ja muistot alkoholisoituneen isän julmuudesta vyöryvät päälle kuin tulva. Isän aika on kuvaus kaiken nielaisevasta surusta. Se on myös kirja nykymaailmasta, Malmöön, Bangkokiin, Berliiniin ja Bonniin sijoittuva maaninen matkakertomus, jossa itsensä marttyyriksi nimittänyt päähenkilö pakenee ihmisyyden absurdeihin ja groteskeihin syövereihin. Miten kukaan voi löytää itsensä maailmassa, jossa ihmisiä myydään kuin broilereita?

Isän aika on Lukas Moodyssonin ensimmäinen kaunokirjallinen teos vuosiin. Henkilökohtainen aihe on saanut odottaa kirjoittamistaan. Väkeviä yhteiskunnallisia menestysfilmejä tehneen ohjaajan romaanissa kannanotot globaaleihin ja moraalisiin kysymyksiin saavat sisäistyneemmän, yksityisemmän soinnin.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäLukas Moodysson
Teoksen nimiIsän aika
AlkuteosDöden & Co
Kielisuomi
Muut tekijätJonna Joskitt
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja