Maria Carling : Ylihuolehtivat vanhemmat : curling-perhe parempaan tasapainoon

Alkaen 10,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0305944

Curling-perheet parempaan tasapainoon

On normaalia, että vanhemmat haluavat lastensa parasta. Mutta curling-vanhemmat liioittelevat huolenpitonsa määrää. He tekevät kaikkensa, että lapset välttyisivät pettymyksiltä ja kokisivat vain positiivisia tunteita. Kaikki tarjoillaan heille mahdollisimman valmiina. Valta siirtyy lapsille, jotka oikeasti tarvitsisivat myös rajoja voidakseen hyvin.

Mutta miten työssään stressaantunut vanhempi jaksaa niitä asettaa ja kohdata lapsen kiukunpurkaukset ja omat syyllisyydentunteensa? Millaisia pelisääntöjä tarvitaan? Miten keskustella lasten kanssa? Mitä lapsilta voi ja pitää vaatia? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaavat kirjan asiantuntijat käytännönläheisesti. Pääsemme myös kurkistamaan, kuinka eri perheet ovat ratkaisseet arkensa palapelin.

Ylihuolehtivat vanhemmat kertoo, mikä on tärkeintä hyvässä vanhempien ja lasten suhteessa. Toimittaja Maria Carling käynnisti artikkeleillaan keskustelun curling-vanhemmuudesta Ruotsissa, Elisabeth Cleve on arvostettu lasten- ja nuortenpsykologi ja psykoterapeutti.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMaria Carling
Teoksen nimiYlihuolehtivat vanhemmat : curling-perhe parempaan tasapainoon
AlkuteosSopa lagom! : bättre balans i curlingfamiljen
Kielisuomi
Verokanta-
Avainsanatvanhempi-lapsisuhde, lapset, vanhemmuus, kasvatus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja