Marianne Kiskola : Pikkujätkien keittokirja

Special Price 10,50 € Alkuperäinen hinta 12,00 €
Ei varastossa
SKU
0429076

Mitä tapahtuu, jos uskaltaa päästää pienen pojan keittiöön?

Aivan oikein, siitä saattaa seurata iloisuutta, sotkuja ja hillittömyyttä. Jos kestää nämä lieveilmiöt, tuloksena heistä kasvaa ihania miehiä, jotka ovat oppineet arvostamaan ruokaa ja perheen yhteistä tekemistä. Ja matkan varrella koko perheellä on ollut hauskaa!

Pikkujätkien keittokirjan juniorikokit ovat 11- ja 7-vuotiaat veljekset. Tämän ikäiset ovat yleensä äärimmäisen innostuneita puuhaamaan keittiössä kotiväen kanssa. Kirja tarjoaa koko perheelle konstailemattomia, puhtaista raaka-aineista tehtyjä ruokaohjeita, joita niin perheen isot kuin pienetkin osaavat toteuttaa. Keittokirjan tarkoitus on tukea lasten mutkatonta ja pelotonta suhdetta ruoan käsittelyyn ja antaa lupa pärisytellä
kodinkoneita siinä sivussa. Kirjassa on ruokaohjeita niin pikkujätkän naposteltaviin kuin kokonaisiin perheen sunnuntaiaterioihin. Herkutellaan banaanipannarilla, keitellään porkkanakeittoa ja seikkaillaan aterioimassa Lohikäärmeen luolassa.

Perintöruokaohjeiden myötä rakentuu sukupolvien välinen arvokas ketju, sillä monia kirjan hyväksi koetuista herkuista on syöty jo usean vuosikymmenen ajan joko äidin tai isän lapsuudenkodeissa.

Osa ruoista on Alexin ja Antrean omia oivalluksia, osa äiti-Mariannen kauhasta tarttuneita.

Upeat valokuvat on ottanut Pia Inberg. Hänen kuviaan on nähty myös Marianne Kiskolan ja Sanna Miettusen tekemissä suuren suosion saavuttaneissa keittokirjoissa Tofukeittokirja ja Hot, Chiliä ja muita mauste-elämyksiä.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMarianne Kiskola
Teoksen nimiPikkujätkien keittokirja
KustantajaTammi
Painovuosi2006
Painos1
SidontaSidottu, kuvakannet (kovakantinen)
Sivumäärä62, (2)
Kielisuomi
Muut tekijätPia Inberg & Antrea Kiskola ym.
ISBN9513136906
Kuntoluokitus (K1-K5)K3+ (hyvä +)
MuutaPienoista käytön jälkeä kansissa, etulkannen sisäpuolella/etulehdellä kuvitettu omiste
Korkeus (mm)235
Syvyys (mm)177
Paksuus (mm)10
Paino (g)312
VerokantaMarginaaliverotus
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, lapset
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja