Marja-Liisa Heino : Enkelimies

Alkaen 4,00 € Alkuperäinen hinta 7,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0197297

Tämän rikosromaanin pääosaa ei näyttele perheen ja työn ristipaineessa tuskaileva poliisipäällikkö eikä omalaatuinen mutta lahjakas yksityisetsivä. Tämä rikosromaani tönäisee lukijan sen enempiä selittelemättä Tampereelle, keskelle pikkurikollisten nuhruista, omalakista arkea. Päähenkilönä häärää nuori venkula, Jyrki Oinonen, jonka nokkeluus, katu-uskottavuus ja itseironinen puhetyyli tekevät Enkelimiehestä herkullista luettavaa.

Jyrki Oinonen tarkoittaa hyvää, useimmiten – mutta aina edessä on juoppoputka, nyrkki tai vankila. Asfaltti on armoton, sen tuntu poskella karkea. Mutta sameakin katse ottaa mitan aina edestäpäin.

Jyrki Oinonen on hurmaava: toivoton rosvontekele ja kuitenkin omalla tavallaan kunniallinen ja rehti. Oinonen on vastustamaton: yltiöpäinen retku ja kuitenkin omalla tavallaan älykäs. Sellainen mies jolle ei voi olla nauramatta ja joka saa huolestumaan: Enkelimies.

Esikoiskirjailija Marja-Liisa Heino (s. 1969) asuu Nokialla. Hänen scifinovellinsa Katsoi silmin tuhminkin sai kunniamaininnan Portti-lehden novellikilpailussa vuonna 1998.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMarja-Liisa Heino
Teoksen nimiEnkelimies
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja