Markku Kaskela : Puistolan vihreät kunnaat : kaneja, hyötykapineita, taiteilijaelämää (UUSI)

Alkaen 5,50 € Alkuperäinen hinta 7,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0111227

Teemu on muuttanut lemmikkieläinkaupasta omaan kotiin, kanikoppiin talon päätyyn. Pian koppiin muuttaa myös Keränen, työmyyrä joka rakastaa koneita ja vekottimia ja korjaa ja purkaa niitä aamusta iltaan. Teemulla puolestaan on vimmattu halu kirjoittaa.

On hehkuva kesä. Sadettaja on pihan kruunu, ja tietää arvonsa. Teemu kirjoittaa sille nipun kirjeitä, mutta yön aikana kirjeet kummallisesti katoavat: Keränen ei ole voinut vastustaa kiusausta vaan on popsinut ne poskeensa.

Pihan valurautainen kurki on kotoisin Lappeenrannasta, satamapuiston suihkulähteestä, ja sai siellä aikoinaan paljonkin ihailijapostia. Teemu ystävystyy kurjen kanssa ja lupaa kirjoittaa sille kirjeen. Kurjen kiistakumppani pihalla on aurinkokello, entinen kitarataiteilija ja eduskunnan puhemies.

Kun Teemu omaksi hämmästyksekseen voittaa paikallislehden runokilpailun, myös pihan siniverinen sadettaja suostuu vihdoinkin puhuttelemaan Teemua.

Markku Kaskelan kirjoittama ja Jussi Kaakisen kuvittama Puistolan vihreät kunnaat on lämmin ja hyväntuulinen tarina kanipoika Teemusta ja hänen kaveristaan Keräsestä sekä pihan muista asukkaista, sadettajasta, kurjesta, aurinkokellosta ja puutarhatontusta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMarkku Kaskela
Teoksen nimiPuistolan vihreät kunnaat : kaneja, hyötykapineita, taiteilijaelämää
Kielisuomi
Muut tekijätJussi Kaakinen
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja