Martti Huhtamäki : Mara puhuu omiaan (UUSI)

Alkaen 7,50 € Alkuperäinen hinta 12,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0271835

Legendaarisen iltapäivälehtimiehen muistelmat.

"Minulla riittää tarinoita valtiomiehistä, kuninkaallisista, urheilusta, politiikasta, julkkiksista, taiteilijoista, mediasta, liikemiehistä, ilmiöistä, matkoista, elämästä, kuolemasta..."

Tässä kirjassa kohtaavat kaksi harvoin yhteen päätyvää asiaa: terävästi sanomisen taito ja ainutlaatuiset henkilökohtaiset kokemukset meitä kaikkia kiinnostavista ihmisistä ja tapahtumista. Pääosaan nousevat tarkat havainnot viidestä Suomen presidentistä ja aika monesta sellaiseksi pyrkineestä, kertomukset Elvis Presleystä, kuningatar Elisabetista, Aatos Erkosta ja Urpo Lahtisesta sekä joukosta huippu-urheilijoita sekä taiteen ja viihteen suomalaisia mestareita.

Mara puhuu omiaan on teos, joka yllätti kaikki ja monia myös pelotti. Martti Huhtamäki on mestariverkottuja, lehtimies, monipuolinen urheilumies sekä edelleen hauska ja kirpeä kolumnisti. Huhtamäki oli Ilta-Sanomien vastaava päätoimittaja vuosina 1974-1984, sitä ennen talouselämän vaikuttaja ja sen jälkeen kansainvälinen yrittäjä, muun muassa Shanghain Formula 1 -rataidean esittäjä.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMartti Huhtamäki
Teoksen nimiMara puhuu omiaan
Kielisuomi
Verokanta-
Avainsanatmuistelmat, toimittajat, poliittinen kulttuuri, uutisvälitys
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja