Mary Higgins Clark : Yksin vain

8,50 €
Myyty

Lisätiedot

Lisätiedot

Tekijä Mary Higgins Clark
Teoksen nimi Yksin vain
Kustantaja Tammi
Painovuosi 2012
Painos 1
Sidonta Sidottu kansipaperein
Sivumäärä 355
Alkuteos I’ll walk alone
Kieli suomi
Muut tekijät Kaarakainen, Henna
ISBN 9789513161163
Kuntoluokitus (K1-K5) K4- (erinomainen -)
Muuta pienoista kolhua selkämyksen reunoilla ja kulmissa, kansipapereiden kunto: pienoista kulumaa reunoilla, muuten erinomainen
Takateksti Menestyvän sisustussuunnittelijan Zan Morelandin näennäisesti täydellistä elämää varjostaa tragedia: hänen kolmevuotias Matthevvpoikansa on kidnapattu, eikä pojasta ole nähty vilaustakaan pariin vuoteen. Zanin nousujohteista uraa häiritsevät omituiset tapahtumat. Hänen pankkitililtään häviää rahaa, hänen maksukorteillaan tehdään ostoksia ja sisustuskohteisiin saapuu tilauksia, joita Zan ei ole tehnyt. Esiintyykö joku Zanina vahingoittaakseen häntä - tai jopa lavastaakseen hänet syylliseksi oman poikansa kidnappaukseen? Syytösten ristitulessa täysin yksin jäänyt Zan alkaa itsekin epäillä mielenterveyttään. Hänen oloaan ei helpota se, että jokainen askel totuuden ja ratkaisun suuntaan voi aiheuttaa Matthewlle kärsimystä - mikäli poika onn elossa.
Korkeus (mm) 217
Paksuus (mm) 24
Syvyys (mm) 140
Paino (g) 440.0000
Veroluokka Marginaaliverotus
Postikulu Suomessa 3,9 € (tilattaessa vain tämä yksittäinen tuote - koko tilauksen postikulu on aina maksimissaan 7,5 € tuotemäärästä riippumatta)

Suomen vahvimmat platina 2014-2019

paketti EU-maihin vain 9.90 euroa
  Loading...