Mattias Svahn : Tavoitteena pitkän matkan hiihto : Harjoitteluopas Vaasahiihtoa ja muita pitkiä matkoja varten (UUDENVEROINEN)

Alkaen 15,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0803054

Vasaloppet-hiihdon veteraanin vinkkejä ja tekniikkaopastusta kaikentasoisille hiihtäjille. Perusasiat kuntoon ja Finlandia-hiihtoa kokeilemaan!

Viime vuosien lumitalvet ovat nostaneet hiihdon uuteen suosioon. Kunnon karttuessa moni alkaa tavoitella isompia haasteita, vaikkapa Finlandia-hiihdon tapaista pitkää matkaa.

Nykyään valmentajana toimiva kilpahiihtäjä Mattias Svahn on Ruotsin Vasaloppet-hiihdon veteraani. Hän tarjoaa tietopaketin, josta hyötyvät kaikentasoiset hiihtäjät. Tavallista kuntoilijaa kiinnostaa perustekniikan opastus. Perusteellisilla voiteluohjeilla suksen saa kulkemaan kelillä kuin kelillä.

Pitkänmatkan hiihtotapahtumaan tähtäävä voi noudattaa kirjan viikoittain etenevää kuntoohjelmaa ja kokeilla vaikka supertehokasta suojuoksua. Kun vielä varusteet, ravinto ja henkinen valmistautuminen ovat kohdallaan, hohtavilla hangilla voi kokea unohtumattoman elämyksen. Kirjassa on luettelo pitkänmatkan hiihtotapahtumista eri puolilla Eurooppaa.

Mattias Svahn on ruotsalainen hiihtäjä ja tietokirjailija.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMattias Svahn
Teoksen nimiTavoitteena pitkän matkan hiihto : Harjoitteluopas Vaasahiihtoa ja muita pitkiä matkoja varten
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja