Merja Jalo : Tallivuosi 2008 (UUSI)

2,00 € Alkuperäinen hinta 4,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0249568

Tallivuosi on täytettävä kirja kaikille hevosiin ja Nummelan ponitalli -sarjaan hullaantuneille. Kirjaan voi tallentaa tietoja omasta hoitohevosesta ja muista hevosystävistä. Se etenee vuodenajoittain, ja sivuilla on runsaasti tilaa myös omille merkinnöille ja tallipäiväkirjalle. Merkitse muistiin kaikki hevosenhoidossa hyödyllinen kisoista rokotuksiin ja kirjaa ylös kuulumiset ratsastustunneilta!

Kirjan täyttämisen lomassa Tallivuodesta voi lukea mehukkaita sitaatteja Nummelan ponitalli -kirjoista. Siihen on koottu Nummelan hienoimmat laukkakohtaukset ja romanttisimmat hetket, joissa näkyy vuoden kierto tallilla. Tutuksi tulevat myös Nummelan ponitallin hevoset, joiden sukutauluja lukijat pääsevät tutkimaan ja joiden mallin mukaan syntyy myös oman hoitohepan sukutaulu.

Hyödyllisten hevostietojen lisäksi kirjassa on hauskoja ja jännittäviä tehtäviä Nummelan ponitalli -sarjan 59 osasta. Satutko vielä muistamaan, ketä pässi pukkasi takalistoon Finnholmin hevosleirillä? Testaa myös, kuka henkilö olisit Nummelan ponitallilla!

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMerja Jalo
Teoksen nimiTallivuosi 2008
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja