Merja Pyhälä : The Matka : omin päin kaukomaille (ERINOMAINEN)

Alkaen 8,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0896457

The Matka perustuu omakohtaisiin kokemuksiin maailmanympärimatkan ja kaukomatkojen, siis hyvinkin pitkäkestoisten matkojen, suunnittelusta, matkan arjesta sekä paluusta takaisin kotimaahan. Näkökulmaa laajentavat useiden eri kohteisiin eri pituisia matkoja omatoimisesti tehneiden suomalaisten vinkit ja kommentit.

Kirjan rakennetta valottavat seuraavat poiminnot sisällysluettelosta:

ENNEN MATKAA
Milloin ja miksi, Yksin vai yhdessä, Matkan kesto ja valmisteluihin varattava aika, Mistä tietoa, Kohteiden valinta, Kohteiden turvallisuus, Matkustustapa ja matkaliput, Työpaikka, Budjetti, Asunto, Vakuutus, Tartuntataudit ja rokotukset, Passi ja viisumi, Mitä tavaroita mukaan,

MATKAN AIKANA
Opaskirjat, Rahat, Yhteydenpito, Hygienia, Erilaisia WC-kulttuureja, Majapaikat, Syöminen ja juominen, Vaatehuolto, Paikasta toiseen siirtyminen (eri kulkuvälineet), Ostokset, Kulttuurierot ja käyttäytyminen (maassa maan tavalla).

MATKAN JÄLKEEN
Sukulaisten ja ystävien kohtaaminen, Paluu työhön, Työpaikka ja työttömyysturva, Sairastuminen matkan jälkeen, Matkalla solmitut ystävyyssuhteet, Matkan vaikutus ajatusmaailmaan

Merja Pyhälä toimii myynnin ja markkinoinnin edistäjänä Iltalehdessä. Hän on myös kirjoittanut lehteen matkailuaiheisia artikkeleita.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMerja Pyhälä
Teoksen nimiThe Matka : omin päin kaukomaille
Kielisuomi
Verokanta-
Avainsanatmatkakertomukset, matkaoppaat, ulkomaanmatkailu, oppaat (teokset)
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja