Merja Virolainen : Kontaktia halutaan (ERINOMAINEN)

Alkaen 5,50 € Alkuperäinen hinta 12,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0140612

Ihmisen ikävä toisen luo näkyy paljaimmillaan kontaktipalstoilla, joilla etsitään kumppania kiertelemättä ja kaartelematta. Miksi tarjota sijaa väärinymmärrykselle, kun voi puhua suoraan ja kakistelematta intohimoistaan nimimerkin takaa. Kontaktipalstoilla ihminen esiintyy vailla suojavarustuksia ja tuo rohkeasti esiin avujaan ja ansioitaan.

Merja Virolaisen Kontaktia halutaan on syväsukellus kontaktinhaun uhmakkaaseen ja hekumalliseen maailmaan. Teos esittelee lähes sata erilaista intohimoa ja mieltymystä menemällä suoraan iholle ja ihon alle. Kun ihminen on kuumimmillaan, ei ole aikaa small talkille ja leperryksille. Kun panettaa, ei halua ole syytä pimittää.
Merja Virolaisen luomalla kontaktipalstalla tapaamme toinen toistaan riemukkaampia hahmoja intohimojensa, mieltymystensä ja fetissiensä parissa. Seksuaalisia suuntautumisia on enemmän kuin liittymiä moottoritiessä. Hetkittäin olo on kuin Village People -lookalikien kokoontumisajoissa. Ihminen voi saada kicksejä mitä villeimmistä ja erilaisimmista asioista - asuista, asennoista, rooleista, äänistä, leluista, ihmisvartalon sadoista yksityiskohdista.

Merja Virolaisen villillä verbaliikalla virittämässä viettien puutarhassa tapaamme niin luolamiehen, panovirhepaholaisen, metsurin, siivoojan, kasakan, edustusvaimon, inttitytön, luomusadistin, taikurinaisen, kummitusmunan, kuten myös Liu Liun Kiimasta. Niinikään mukana ovat herkkä poke, kristuksen morsian, sperminaattori ja kaappidomina.
Kontaktia halutaan on estoton, hillitön, rohkea, roisi ja räväkkä kuvaus intohimosta. Merja Virolaisella on taito erotisoida ja aistillistaa arkea. Kontaktia halutaan ei sievistele vaan juhlii ihmisen seksuaalisuutta, sen kymmeniä muotoja.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMerja Virolainen
Teoksen nimiKontaktia halutaan
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja