Michael Bywater : Big babies, eli, Miksi emme kasva aikuisiksi

Alkaen 4,00 € Alkuperäinen hinta 7,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0139052

Oletko ihmetellyt, mihin aikuiset ihmiset ovat kadonneet? Tuntuuko siltä, että kaksi ja puoli vuosituhatta sivistystä lentää roskikseen pala kerrallaan? Päivä päivältä suositumpia ovat nasakat mainoslauseet, kauhistumme monimutkaisuutta ja viehätymme pinnallisuudesta, väistelemme vastuuta ja etsimme tyydytystä, joka pitää saada just eikä heti.

Miksi tämä pikkulapsielämä vetää niin kovasti puoleensa? Mihin ihmeeseen ovat kadonneet aikuiset ihmiset? Koko läntinen maailma on laitettu asumaan Big Babies -taloon, jossa olemme ikuisesti keskenkasvuisia. Oikeastaan se on suuri helpotus - paitsi jos sattuu arvostamaan sellaisia asioita kuin itsellisyys, omanarvontunto tai vastuu yhteisistä asioista.

Big Babies tutkailee terävästi meitä. Hervoton ja älykäs, kauhistuttava ja kiherryttävä teos vyöryttää esimerkkejä nykykulttuurista - musiikista, terveysintoilusta, koulutuksesta, uskonnosta, muodista ja urheilusta. Kaikilla elämänaloilla meitä kohdellaan kuin haluaisimme olla yhtä suurta, lapsellisentyytyväistä massaa. Ja ne, jotka oikeasti haluavat kasvaa aikuisiksi, tarvitsevat vinkkejä. Kipeästi.

Kirjailija, kolumnisti Michael Bywater (s. 1953) on kirjoittanut The Timesiin, The Observeriin ja Punchiin. Hän on myös julkaissut nostalgiaa käsittelevän teoksen Lost Worlds.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMichael Bywater
Teoksen nimiBig babies, eli, Miksi emme kasva aikuisiksi
AlkuteosBig babies, or, Why can't we just grow up
Kielisuomi
Muut tekijätRisto K Träff
Verokanta-
Avainsanatvastuu, aikuisuus, mediakritiikki, sosiaalinen käyttäytyminen
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja