Michael Katz Krefeld : Langenneet

Special Price 4,50 € Alkuperäinen hinta 9,00 €
Ei varastossa
SKU
0487789

Puhdistus, Stockholm noir ja Uhrilampaat kohtaavat koukuttavan rikossarjan ensimmäisessä osassa

Masja on muuttanut Liettuasta Kööpenhaminaan ja ryhtynyt leveän elämän toivossa luksusprostituoiduksi. Nyt hän on saanut tarpeekseen ja aikoo hankkia kunnon ammatin. Samaan aikaan hänen poikaystävänsä Igor pyrkii paikallisen mafian suosioon ja osallistuu suljettujen ovien takana pelattavaan pokeriturnaukseen. Hän häviää kaikki rahansa ja houkuttelee Masjan tarjoamaan palveluksiaan pelin voittajalle. Liian myöhään Masjalle selviää, että Igor on myynyt hänet velkojensa pantiksi.

Erik on vihdoin tarpeeksi vanha päästäkseen metsästyksestä innostuneen isänsä kaikkein pyhimpään: kodin kellariin, joka on tähän mennessä ollut häneltä kiellettyä aluetta. Isä esittelee Erikille harrastuksensa, eläinten täyttämisen. Arka ja estoinen poika tuntee vihdoin löytävänsä jotain, jossa hän voisi loistaa.

Rikosetsivä Thomas Ravnsholdt on saanut hermoromahduksen sen jälkeen, kun hänen tyttöystävänsä on murhattu. Hänen ystävänsä pyytää apua kadonneen naisen jäljittämisessä, ja Ravn suostuu palaamaan töihin, mutta tällä kertaa yksityisetsivänä. Jäljet johtavat Tukholman alamaailmaan, ja kaikki viittaa siihen, että nainen on joutunut pahamaineisen ihmiskauppiaan kynsiin. Ravnin on löydettävä hänet pian, sillä kaupungissa piileskelee prostituoituja murhaava sadisti, joka etsii taas uutta uhria.

Langenneet avaa Kööpenhaminaan sijoittuvan rikosromaanisarjan, jonka päähenkilö on tarkkavaistoinen mutta itsetuhoinen etsivä Thomas Ravnsholdt. Jokainen kirja on oma tarinansa, mutta sarjasta muodostuu myös suurempi, taitavasti koukuttava kokonaisuus. Kirja ponkaisi Tanskassa suoraan myyntilistojen kärkeen, ja sitä myytiin heti julkaisupäivänä 12 500 kappaletta. Käännösoikeudet on myyty viiteentoista maahan.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMichael Katz Krefeld
Teoksen nimiLangenneet
KustantajaLike
Painovuosi2015
SidontaNidottu (pehmeäkantinen)
Sivumäärä352
AlkuteosAfsporet
Kielisuomi
SarjaRavn 1
Muut tekijätPäivi Kivelä
ISBN9789520111786
Kuntoluokitus (K1-K5)K3+ (hyvä +)
MuutaPienoista kulumaa, selkämyksessä aavistus vinoutta
Korkeus (mm)177
Syvyys (mm)109
Paksuus (mm)23
Paino (g)206
VerokantaMarginaaliverotus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja