Mikko Kouki : Luonnevika ja muita kirjoituksia (ERINOMAINEN)

Alkaen 6,50 € Alkuperäinen hinta 8,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
1034349

Kaikkeen löytyy kaksi näkökulmaa

"Paitsi pedantti tuhlailija, olen heittäytyjä. 'Holistinen', sanoo vaimoni. Töitä teen kelloon katsomatta. Kun lähden lenkille, juoksen saman tien kymmenen kilometriä. Tai siis juoksin nuorempana. Vähemmän tuntui tyhmältä. Nuorempana juoksin myös täysillä. Jaksoin reuhtoa kolme päivää, neljäntenä olin niin kipeä, että oli pakko levätä.

Vaimoni sanoo, että minulla on luonnevika. Sitten lahjoitan hänelle käynnin kampaajalle ja kaikki on taas hyvin."

"Mutta niinhän me kivitämme lähipiirissämmekin epämiellyttävien asioiden laukojat. Tässä yhtenä päivänä mieheni harjoittaessa minuun kohdistuvaa kriittistä sananvapautta, sain tarpeekseni ja hyökkäsin hänen kimppuunsa aseenani legopalikka."

Luonnevika ja muita kirjoituksia sisältää Niina Revon ja Mikko Koukin kirjoittamia kolumneja - vapaata pudottelua ja pariskunnan keskinäistä dialogia. Humoristisen kirpeissä kannanotoissa pureudutaan töiden, arjen ja parisuhteen kipurajaa koettelevaan oravanpyörään.

Mikko Kouki (s. 1967) on monipuolinen teatterin ammattilainen: näyttelijä, ohjaaja, käsikirjoittaja sekä turkulaisen Linnateatterin johtaja.

Kirjailija Niina Repo (s. 1971) on toiminut kirjoittajakouluttajana ja erilaisissa kirjallisen kentän tehtävissä. Ahkeralle sanatyöläiselle on myönnetty muiden muassa Koskenkorva-palkinto vuonna 1995 sekä Aboa-palkinto 1996.

☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja