Misha Glenny : Hämärän markkinat : nettirosvot, nettipoliisit ja sinä (UUSI)

Alkaen 8,00 € Alkuperäinen hinta 13,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0132557

Me hoidamme pankkiasiamme ja ostoksemme verkossa, me opiskelemme, työskentelemme ja jopa elämme verkossa. Mutta suhtaudummeko henkilökohtaiseen turvallisuuteemme liian yliolkaisesti - paljastammeko henkilökohtaisen elämämme yksityiskohdat kenelle tahansa, joka sattuu olemaan niistä kiinnostunut"

Maailmasta on tullut poliisiviranomaisten painajainen ja rikollisten unelma. Hallitukset ja yksityinen sektori kuluttavat vuosittain miljardeja dollareita taistellessaan hyperälykästä uutta rikollista eli hakkeria vastaan. Misha Glenny tutkii tärkeässä teoksessaan 2000-luvun kolmea pääuhkaa - nettirikollisuutta, nettisodankäyntiä ja netin kautta tapahtuvaa teollisuusvakoilua - ja kysyy, ovatko katujen turvallisuudesta vastaavat viranomaiset oppineet suojelemaan meitä myös digitaalisen maailman vaaroilta.

Glenny on haastatellut niin rikollisia, nörttejä, poliiseja, turvallisuusasiantuntijoita kuin uhrejakin ja luonut kiehtovan kudelman, jossa yhdistyvät politiikka, talous ja historia. Hämärän markkinat on välttämätöntä luettavaa kaikille tietokonetta käyttäville ja aikamme suuria rikollisuuden kuvauksia.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMisha Glenny
Teoksen nimiHämärän markkinat : nettirosvot, nettipoliisit ja sinä
AlkuteosDarkMarket
Kielisuomi
Verokanta-
AvainsanatInternet, rikollisuus, tietoverkot, atk-rikokset
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja