Nancy Huston : Syntymämerkki (UUSI)

Alkaen 4,50 € Alkuperäinen hinta 6,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0151631

Kuusivuotias Sol asuu maassa, jossa "Bush ja Jumala ovat hyviä kavereita". Sol on Googlen ja Taivaan Isän poika, hän hallitsee maailmaa ja tietää kaikesta kaiken. Nettiin voi aina mennä tutkimaan kidutettujen ihmisten kuvia silloin kun äiti ei anna katsoa telkkarista Bambia - äidin mielestä sen traaginen loppu voisi olla Solille liian traumaattinen kokemus. Solilla on ohimollaan syntymämerkki, hänen oma pikku lepakkonsa, samanlainen joka oli isällä, isoäidillä ja isoisoäidillä. Äiti haluaisi, että syntymämerkki otetaan pois, sillä siitä voi tulla joku tauti.

Mutta tauteja on monenlaisia. Nancy Huston kuvaa romaanissaan neljän kuusivuotiaan lapsen äänellä sitä, kuinka ihmisten hoitamattomat haavat siirtyvät polvelta toiselle. Samalla hän piirtää tarkkanäköisen kuvan lähihistoriastamme: vanhemmuuden ja lapsuuden muuttumisesta, Irakin sodasta, Israelin ja Palestiinan konfliktista ja natsien rodunjalostusleireistä.

Lukija tempautuu mukaan hurjaan mysteeriin, jonka johtolankoja etsitään San Franciscosta Müncheniin, Haifasta Torontoon ja New Yorkiin. Matkan varrella ei halua pysähtyä, mutta mieli tekisi ottaa nuo neljä lasta syliinsä.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäNancy Huston
Teoksen nimiSyntymämerkki
AlkuteosLignes de faille
Kielisuomi
Muut tekijätAnnikki Suni
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja