Nancy Thayer : Kuumien aaltojen kerhon kesä (ERINOMAINEN)

Alkaen 4,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0127704

Jo neljäs mainio menestysromaani kypsään ikään ehtineiden amerikkalaisnaisten perustamasta Kuumien aaltojen kerhosta, joka puskee läpi arkisten ongelmien estottomalla energialla. Henkilöt ovat tuttuja edellisistä kirjoista. Tällä kertaa Faye, Alice, Marilyn, Polly ja Shirley lähtevät kesänviettoon Nantucketin saarelle, ja heidän Bostonin lähellä sijaitseva kylpylänsä saa selvitä assistenttien avulla.

Nantucketissa taiteellinen Faye innostuu merimaisemista ja alkaa taas maalata. Shirley löytää komean kalastajan ja Marilyn saa lepotauon vaativalta perheeltään. Sydänvaivoista kärsivä Alice opettelee hoitamaan terveyttään, ja hyväluontoinen Polly kerää rohkeutta selvittääkseen asiat miesystävänsä kanssa. Myös Marilynin iäkäs äiti on yhä mukana kuvioissa.

Kuumien aaltojen kerhon jäseniä kuvataan lämmöllä, huumorilla ja ymmärtämyksellä, ja heidän erilaiset tarinansa viestittävät, ettei naisen elämä pääty viisikymppisenä, kuusikymppisenä eikä edes yhdeksänkymppisenä! Ikävuosista riippumatta elämästä riittää nautinnon aiheita.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäNancy Thayer
Teoksen nimiKuumien aaltojen kerhon kesä
AlkuteosThe hot flash club chills out
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja