Nicholas Sparks : Haikein terveisin

Alkaen 4,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0254931

Kasvuvuosinaan Pohjois-Carolinan Wilmingtonin nuori kapinallinen ei ollut edes harkinnut sotilasuraa. Mutta saatuaan potkut jokaisesta työpaikastaan John tuikkaa nimensä neljän vuoden sopimuspaperiin ja päätyy sotilastukikohtaan Saksaan. Lomaillessaan kotimaassaan hän pelastaa pulaan joutuneen opiskelijaneitokaisen ahdingosta ja tajuaa aloittavansa uuden luvun elämässään. Savannah on parasta, mitä hänen kohdalleen on koskaan sattunut, vaikka tyttö murtaakin pian Johnin ja tämän erakoituneen yksinhuoltajaisän puhumattomuuden rutiinit.

Kahden viikon aikana nuoret rakastuvat, sitten Johnin on palattava Saksaan. Kirjeet kulkevat vilkkaasti Atlantin molemmin puolin, kunnes syyskuun 11. päivän tapahtumat vuonna 2001 mullistavat kaiken. Johnin värväydyttyä Yhdysvaltain Irak-joukkoihin Savannahin kirjeiden sävy muuttuu yhä etäisemmäksi, ja rakastavaiset tuntuvat kadottaneen tunteitaan yhdistäneen taikasiteen. Lopulta sotilaspoika John joutuu paitsi kohtaamaan pahimmat pelkonsa myös elämänsä epäitsekkäimmän valinnan eteen...

Haikein terveisin on Nicholas Sparksin herkkävireinen romaani rakkauden oikullisista poluista ja lämmin kuvaus isän ja pojan keskinäisestä kasvusta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäNicholas Sparks
Teoksen nimiHaikein terveisin
AlkuteosDear John
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja