Nick Hornby : Skeittari

Alkaen 6,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0939897

Vielä vuotta aiemmin yksinhuoltajaäidin 16-vuotiaan ainokaisen oli tarvinnut murehtia vain grindien, twistien ja muiden skeittaustemppujen onnistumisesta. Sitten Samille oli päässyt tapahtumaan tosielämän moka - oikea slämmien slämmi. Hienostokoulun Alicia oli toki kuuma pakkaus, mutta pitikö mennä toistamaan oman äidin nuoruuden virheet, hankkia lisää ei-toivottuja lapsia tähän maailmaan? Mitähän Tony Hawk, katuskeittaajien puolijumala, jonka julisteen edessä Samilla on tapana ripittäytyä, olisi tässä tilanteessa tehnyt?

Uusi elämä ylimielisten appivanhempien talossa muuttuu kerrassaan sietämättömäksi, kun kaikin puolin ihanasta tyttöystävästä tulee jatkuvien yövalvomisten myötä äkkipikainen raivotar. Uniensa kautta oman itsensä myöhempiin vaiheisiin pakeneva Sam tajuaa lopulta, ettei ole suinkaan lapsen vika, jos vanhemmat ovatkin toisilleen vääriä...

Pohjois-Lontoon kasvatti Nick Hornby asettuu uutuusromaanissaan taitavasti aikuisuuteen liian varhain matkaavan Samin nahkoihin. Skeittari on kevyesti rullaava kertomus, jossa on katkeransuloisia käänteitä ja pysäyttävää optimismia.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäNick Hornby
Teoksen nimiSkeittari
AlkuteosSlam
KieliFinnish
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja