Nora Roberts : Morriganin risti (ERINOMAINEN)

Special Price 11,50 € Alkuperäinen hinta 15,00 €
Ei varastossa
SKU
0393140

Fantasiatrilogian huima avaus

Hurja vampyyrikuningatar Lilith aikoo alistaa koko maailman ikeensä alle. Jumalatar Morriganin käskystä mahtava irlantilainen velho, Hoyt, matkustaa 1100 -luvun Irlannista nykypäivän New Yorkiin. Hoytin kokoaa kuuden kumppanuksen ryhmän ihmiskuntaa pelastamaan. Wicca-noita Glenna, Hoytin vampyyriveli Cian, vampyyrinmetsästäjä Blair, prinsessa Moira sekä muodonmuuttaja Larkin ryhtyvät valmistautumaan viimeiseen taistoon, mutta miten niin pieni ja eripurainen seurue pystyy päihittämään Lilithin valtavan vampyyriarmeijan? Tehtävää vaarantaa myös Glennan ja Hoytin välinen vetovoima, jota ei pysty tukahduttamaan väkevimmälläkään magialla.

Nora Roberts tunnetaan romanttisista jännäreistään ja J.D. Robb -nimellä kirjoitetuista futuristisista dekkareistaan. Robertsin uusi aluevaltaus, vampyyreista kertova fantasiatrilogia, julkaistiin Yhdysvalloissa vuonna 2006, ja loppuvuodesta kaikki kolme osaa olivat maan kymmenen myydyimmän kirjan listalla.

Vampyyritrilogiassaan Roberts yhdistää vanhoja legendoja nykymaailman terävään, jopa ironiseen kuvaukseen. Hurjat taistelukohtaukset limittyvät tarinan sankareiden välisten suhteiden kehittelyyn. Lopputuloksena on vastustamaton, jännittävä, romanttinen ja aika ajoin hurja satu hyvän ja pahan välisestä taistelusta, jota käydään yhtä lailla taistelukentillä kuin ihmisten - ja vampyyrien - sydämissä.

Trilogian seuraavat osat, Jumalten tanssi ja Hiljaisuuden laakso ilmestyvät suomeksi vuonna 2008.

"Pitkälle kehitellyt henkilöhahmot ovat tämän hyvin rakennetun, huolella toteutetun yliluonnollisen seikkailun kantava voima...(Morriganin risti) on Robertsin parhaita romaaneja."
- Publisher´s Weekly

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäNora Roberts
Teoksen nimiMorriganin risti
KustantajaGummerus
Painovuosi2008
Painos2
SidontaSidottu kansipaperein (kovakantinen)
Sivumäärä364
AlkuteosMorrigan's cross
Kielisuomi
Muut tekijätAnna Salo
ISBN9789512077298
Kuntoluokitus (K1-K5)K4+ (erinomainen +) ks. kansipaperin kunto erikseen alta
Kansipaperin kuntoPienoista käytön jälkeä
Korkeus (mm)219
Syvyys (mm)144
Paksuus (mm)24
Paino (g)432
VerokantaMarginaaliverotus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja