Ola Lauritzson : Herkuttele huoletta : GI-ruokaa juhlahetkiin

Alkaen 8,00 € Alkuperäinen hinta 10,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0479606

Herkuttele huoletta antaa mahdollisuuden nauttia juhlahetkistä ilman syyllisyydentunnetta. Kirjan houkuttelevat ruoat sopivat muillekin kuin painontarkkailijoille, ja niistä tulee täyteen ilman ylensyönyttä oloa.

Herkuttele huoletta on myös erinomainen ideapankki juhlien järjestäjälle. Sen parhaista raaka-aineista valmistetut, makuhermoja kutkuttavat ruoat sopivat lautaselle yhtä hyvin romanttisilla illallisilla, tyttöjen tapaamisissa kuin ystäväjoukon kokoontumisissa. Perheen kesken taas voi herkutella kirjan ylellisillä liha-, kala- ja kasvisannoksilla tai valmistaa sunnuntain iloksi jonkin monipuolisista aamiaisvaihtoehdoista.

Eri vuodenaikoihin sopivat gourmet-ateriat on koottu omiin osioihinsa ja myös piknik-kori täytetään iloisia kesäretkiä varten.

Ola Lauritzson ja Ulrika Davidsson ovat vähähiilihydraattisen ruokavalion asiantuntijoita ja suuria nimiä Ruotsissa. Heidän aiemmat teoksensa 100 parasta GI-ruokaa ilman sokereita ja nopeita hiilihydraatteja, 100 helppoa ja hyvää GI-ruokaa aktiiviseen elämänmenoon ja Karista kilot kuukaudessa GI-ruoalla ovat olleet menestyksiä myös Suomessa.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäOla Lauritzson
Teoksen nimiHerkuttele huoletta : GI-ruokaa juhlahetkiin
AlkuteosGI gourmet
Kielisuomi
Muut tekijätEija Kämäräinen & Ulrika Davidsson
Verokanta-
Avainsanatruokaohjeet, keittokirjat, ruokavaliot, juhlat
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja