Outi Pakkanen : Murhan jälkeen mainoskatko : kolme dekkaria : Murhan jälkeen mainoskatko ; Maanantaihin on paljon matkaa ; Kiinalainen aamutakki (yhteisnide)

8,50 €
Ei varastossa
SKU
1703517

Outi Pakkanen on vuodesta 1973 alkaen julkaissut 16 jännitysromaania, joilla hän on kerännyt vankan lukijajoukon. Hänen kolme ensimmäistä dekkariaan, Murhan jälkeen mainoskatko (1973), Maanantaihin on paljon matkaa (1975) ja Kiinalainen aamutakki (1982) ovat vuosien saatossa muodostuneet keräilyharvinaisuuksiksi, joita Pakkasen lukijat ovat joutuneet turhaan metsästämään. Odotus on vihdoinkin päättynyt ja kaikki kolme ystävällistä murhakirjaa ilmestyvät nyt yhteisniteenä.

Teoksen kaikki kirjat ovat perinteisiä arvoitusdekkareita, joissa selvitetään murhaa mainosmaailmassa, Benjamin's Pubin kantaasiakkaiden piirissä ja kirjakerho Kirjanmerkin koulutusseminaarissa. Pääosissa ovat mainostekstittäjä Katja Kivinen sekä punatukkainen komisario Antti Viitala. Kiinalaisessa aamutakissa kuvaan astuu myös graafikko Anna Laine, joka on pääosassa Pakkasen myöhemmissä dekkareissa. Yhteisniteen näyttämönä on svengaava 70-luvun Helsinki hippeineen, kukikkaine rättisitikoineen, kolikkopuhelimineen ja punaisine raitiovaunuineen. Kirjat ovat osuvaa ajankuvaa mutta samalla ajattomia dekkareita kiitos Outi Pakkasen kepeän eloisan ja ilkikurisen tunteikkaan tyylin, jossa kiinnostavinta ei aina ole murha vaan siihen liittyvät ihmiset.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
ErikoisominaisuusMuu
TekijäOuti Pakkanen
Teoksen nimiMurhan jälkeen mainoskatko : kolme dekkaria : Murhan jälkeen mainoskatko ; Maanantaihin on paljon matkaa ; Kiinalainen aamutakki
KustantajaGummerus
Painovuosi2007
Painos2
SidontaSidottu kansipaperein (kovakantinen)
Sivumäärä590
Kielisuomi
ISBN9789512075713
Kuntoluokitus (K1-K5)K4- (erinomainen -) ks. kansipaperin kunto erikseen alta
Kansipaperin kuntoErinomainen tai virheetön (korkeintaan hyvin pientä käytön jälkeä)
MuutaPienoista kolhua selkämyksen alareunassa
Korkeus (mm)219
Syvyys (mm)145
Paksuus (mm)44
Paino (g)688
VerokantaMarginaaliverotus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja