Päivi Lukkarila : Aikuisratsastajan päiväkirja (UUSI)

3,00 € Alkuperäinen hinta 5,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0382258

Vanhan viisauden mukaan ratsastaja ei ole koskaan valmis tai kaiken oppinut, vaan jokainen ratsastuskerta ja jokainen hevonen opettaa uutta ja tarjoaa erilaisen elämyksen. Kuinka nämä ainutkertaiset elämykset saisi kirjattua talteen? Moni innokas harrastaja haluaisi seurata järjestelmällisesti kehitystään ratsastajana.

Aikuisratsastajan päiväkirja on tarkoitettu nimenomaan aikuiselle hevosystävälle, olipa hän tavoitteellinen tuntiratsastaja tai satunnainen sunnuntaikopsuttelija, aloittanut ratsastusuransa vasta äskettäin tai palannut satulaan vuosien tauon jälkeen.

Kirjan itse täydennettäville sivuille ratsastaja voi määritellä omat tavoitteensa ja tehdä hyödyllisiä muistiinpanoja ratsastustunneista ja ratsastamistaan hevosista. Kirjassa on lisäksi tietoiskuja, aikuisratsastajien haastatteluja sekä ohjeita mm. sopivan ratsastustallin valinnasta, ratsastajan varusteista ja kehonhuollosta, ratsastusvaelluksista sekä hevosen vuokraamisesta. Mukana on myös helppoja kouluratsastusohjelmia sekä liitteenä eri estetyypit.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäPäivi Lukkarila
Teoksen nimiAikuisratsastajan päiväkirja
Kielisuomi
Verokanta-
Avainsanatratsastus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja