Patricia Wood : Onnenpoika

Alkaen 5,50 € Alkuperäinen hinta 10,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0142553

Onnenpoika on poikkeuksellinen ja koskettava esikoisromaani onnesta, sattumasta ja Perry O. Crandallista, jolla on kaksi tervettä kättä ja vilpitön mieli. Perryn älykkyysosamäärä on vain 76, mutta tyhmä hän ei ole. Hänen mumminsa opetti hänelle kaiken mitä ihmisen pitää tietää selvitäkseen: panemaan asiat muistiin paperille ja lottoamaan joka viikko. Ja tietenkin sen, kehen täällä maailmassa kannattaa luottaa.

Kun mummi kuolee, Perry on 31-vuotias ja voittaa Washingtonin osavaltion lotossa 12 miljoonaa dollaria. Ja koska Perry osaa laskea, hän tietää että se on paljon rahaa. Eikä aikaakaan, kun sen tietää jo moni muukin. "Ja se on hankala juttu", kuten Perryn mummilla oli tapana sanoa. "Sillä toisia pitää kuunnella ja toisia ei, ja kaikista vaikeinta on osata erottaa ne toisistaan." Liikuttavin ja kipeän hauskoin juonenkääntein Patricia Wood kuljettaa lukijaa ja Perryä läpi maailman, jossa turvallisuus ja turvattomuus risteävät ja resonoivat.

Onnenpoika on lempeän viisas tarina kasvamisesta, oikeudenmukaisuudesta ja pojasta, joka tiesi, että vain aasit ja idiootit puhuvat rumia.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäPatricia Wood
Teoksen nimiOnnenpoika
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja