Pauliina Susi : Ruuhkavuosi

Alkaen 4,00 € Alkuperäinen hinta 4,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0125883

"Vuoden pääprojektit (nimeä kolme):
1. Gradu ja ura (tee!)
2. Talo (rakenna!)
3. Vauva (synnytä!)"

Kolmekymppinen Minna on kyllästynyt päämäärättömään pätkäelämäänsä. Hän antaa itselleen vuoden aikaa panna elämänsä kuntoon. Apuna on tehokas ajanhallintakalenteri Dont't Worry. Minna joutuu karvaasti huomaamaan, ettei yritysmaailmasta kaikille elämänalueille vyörynyttä tehokkuusajattelua pysty soveltamaan äitiyteen. Silti hän yrittää. Vaikka ruuhkavuosi heittää hänet ensin pakkolepoon synnytyssairaalaan ja sitten ahtaaseen asuntovaunuun rakennustyömaalle, hän sinnittelee miten parhaaksi näkee. Vauva harrastaa ahkerasti vauvamuskaria ja vauvauintia, Minna hakee uutta identiteettiään äiti-lapsi-piireistä ja yliopiston seminaareista.

Ruuhkavuosi on viihdyttävä ja vauhdikas kertomus nykynaisen itselleen asettamien kunnianhimoisten tavoitteiden ja arkirealismin törmäämisestä. Romaani kuvaa säälimättä mutta silti empaattisesti nuoren väsyvän äidin ajatuskulun järjettömyyksiä.

Pauliina Susi (s. 1968) asuu Vantaalla miehensä ja kahden kouluikäisen tyttärensä kanssa. Hän on opiskellut sosiologiaa ja viestintää ja valmistunut valtiotieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta. Työkseen hän kirjoittaa lehtijuttuja vapaana toimittajana. Aikaisemmin hän on työskennellyt toimitussihteerinä Yliopisto-lehdessä ja toimittajana Kotiliedessä. Ruuhkavuosi on Pauliina Suden esikoisteos.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäPauliina Susi
Teoksen nimiRuuhkavuosi
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja