Pekka Manninen : Kiimakangas (UUSI)

Alkaen 4,50 € Alkuperäinen hinta 7,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0039088

Kansakuntaa jakanut sota on päättynyt, ja lääketieteen opiskelija Johannes Smultter nauttii täysin voimin nousukautta elävän Helsingin dekadentista menosta. Hän kirjoittaarunoja, laatii reklaameja, tutustuu rahantekoon pörssissä ja viihtyy piireissä, joissa suunnitellaan poliittisia attentaatteja.

Koskettavinta on kuitenkin muisto Gitasta, kapinallisesta tytöstä, joka ei ottanut vastaan Johanneksen sormusta. Kun Johannes löytää kaksoisveljensä, punaisten puolelle siirtyneen Antin ja Gitan kirjeenvaihtoa, välirikon syyt käyvät entistä hämmentävämmiksi.

Kovaotteinen Etsivä Keskuspoliisi jahtaa salahankkeiden suunnittelijoita, mutta rotututkimus suomalaisten kallonmittojen selvittämiseksi pelastaa nuorukaisen Pohjanmaalle. Unenomaisella tavalla tapahtumat kiertyvät kohti outoa, kartaltakin poispyyhittyä Kiimakankaan kylää, jonne paikalliset välttelevät matkaamasta. Löytyvätkö sieltä vastaukset kysymyksiin, jotka eivät anna Johanneksen levottomalle mielelle hetkenkään rauhaa"

Kiimakangas on televisio- ja radiotoimittaja Pekka Mannisen ensimmäinen romaani. Johanneksen kujanjuoksen taustaksi Manninen luo osuvan, omaperäisen ajankuvan 1920-luvun Suomesta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäPekka Manninen
Teoksen nimiKiimakangas
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja