Peter Höeg : Hiljainen tyttö

16,00 €
Ei varastossa
SKU
0505859

Hiljainen tyttö sijoittuu maanjäristyksen jälkeiseen Tanskaan, jossa Kööpenhamina on vajonnut osittain veden alle. Romaanin päähenkilö on Kasper Krone, maailmankuulu sirkustaiteilija, klovni, joka pelaa mielellään pokeria ja kuuntelee Johann Sebastian Bachin musiikkia. Kasperilla on ilmiömäinen kuulo: maailma on hänelle äänikartta, jossa kaikella on ominaissointinsa, myös ihmisillä. Hänellä on myös ilmiömäisen suuri verovelka, minkä vuoksi hän joutuu jatkuvasti pakenemaan viranomaisia. Kasperia ei ole kuitenkaan helppo pyydystää.
Hän taitava pakenija, huijari ja ilveilijä, mutta myös totuuden tavoittelija, etsijä.

Sirkuksen ollessa talvileirillä lähellä Kööpenhaminaa, Kasperin luo ilmaantuu 10-vuotias KlaraMaria, joka kertoo, että hänet on siepattu. Toisin kuin lapset yleensä, tyttö on täysin keskittynyt ja hänen ominaissointinsa takana on jotain sellaista mitä Kasper ei ole koskaan kokenut: täydellinen hiljaisuus. Pian Kasperille selviää, ettei KlaraMaria ole ainoa lajissaan. Samanlaisia hiljaisia lapsia on kymmenkunta. Kerran vuodessa heidät tuodaan Kööpenhaminaan eri puolilta maailmaa. Kuka heitä ohjailee ja mihin heitä on tarkoitus käyttää?

Peter Høegin odotettu uutuusromaani on monisyinen, jännittävä ja täynnä kiehtovia henkilöhahmoja. Hänen aiempien kirjojensa ystävät saavat sekä yllättyä että löytää tuttuja elementtejä. Peter Høegin kirjalliseen ominaissointiin on nyt tullut uutta täyteläisyyttä ja rauhaa.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäPeter Höeg
Teoksen nimiHiljainen tyttö
KustantajaTammi
Painovuosi2008
Painos2
SidontaSidottu kansipaperein (kovakantinen)
Sivumäärä566, (1)
AlkuteosDen stille pige
Kielisuomi
SarjaKeltainen kirjasto 377
Muut tekijätPirkko Talvio-Jaatinen
ISBN9789513137816
Kuntoluokitus (K1-K5)K3 (hyvä) ks. kansipaperin kunto erikseen alta
Kansipaperin kuntoPienoista käytön jälkeä
MuutaPienoista kolhua reunoilla ja kulmissa, havaittavissa hieman tupakanhajua (mikä huomioitu kuntoluokituksessa)
Korkeus (mm)201
Syvyys (mm)134
Paksuus (mm)48
Paino (g)600
VerokantaMarginaaliverotus
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja