Petri Karra : Kotiinpaluu : iloisten ihmisten huvila (UUSI)

Alkaen 9,00 € Alkuperäinen hinta 15,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0226652

Nelikymppinen Eevertti Ylitalo palaa kotiseudulleen Pohjanmaalle. Hänen isänsä Ylermi Ylitalo on kuolemassa holtittomiin elintapoihinsa, jotka ovat johtaneet lopulta syöpään. Eevertin on selvitettävä välit isän kanssa kun se on vielä mahdollista. Hän vie Vaasaan mukanaan uusperheensä, avovaimon ja tämän teini-ikäisen tyttären. Kun he saapuvat huvilan pihaan, vastassa on isän kikattava naisystävä Raija, jolla on vartalonsa peittona pelkkää kermavaahtoa. Ylermi itse ajaa häntä takaa pyörätuolilla, diabetes kun on vienyt jalat kuolioon, eikä hänelläkään ole verhonaan muuta kuin jalkojen välistä sojottava samppanjapullo. Joidenkuiden libido ei suostu kuolemaan.

Kotiinpaluu on karnevalistinen perhesaaga, jonka näyttämönä on Pohjanmaa, mahtipontisten miesten ja aikeiden seutukunta. Se on Petri Karran neljäs romaani, joka palaa hänen esikoisromaaninsa, Haarautuvan rakkauden talon, tunnelmiin, groteskiin komediaan, kiusallisiin tilanteisiin sekä seksin ja kuoleman hävyttömään tanssiin.

Kotiinpaluun tarinasta on tekeillä elokuva, jonka ohjaa Mika Kaurismäki, ja pääosassa Ylermi Ylitalona huhutaan olevan Vesa-Matti Loiri.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäPetri Karra
Teoksen nimiKotiinpaluu : iloisten ihmisten huvila
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja