PewDiePie : Tämä kirja rakastaa sinua

Alkaen 5,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0869749

Koskaan ei ole liian myöhäistä luovuttaa.

Tämä kirja on fiksumpi ja paremmannäköinen kuin sinä.
Tämä kirja räjäyttää tajuntasi.
Tämä kirja rakastaa sinua.

Tämä kirja rakastaa sinua on kokoelma upeasti kuvitettuja mietelauseita, joiden mukaan sinun tulee elää elämäsi. Jos noudatat jokaista ohjetta, elämästäsi tulee helpompaa, upeampaa ja palkitsevampaa.

Kuvittele, miten rentona ja mahtavana tyyppinä sinua pidettäisiin, jos eläisit seuraavan yksinkertaisen periaatteen mukaan: "Jos et koskaan yritä, et ikinä voi epäonnistua." Tyhjänpäiväinen elämäsi toimisi inspiraationa muille. Mieti kaikkia niitä turhia ja ahdistavia pyrkimyksiä, joista voisit noin vain luopua. Heitä nyt jo se kitara nurkkaan! Luovu unelmistasi ja lillu häikäisevässä keskinkertaisuudessasi!

Tämä kirja rakastaa sinua on meille kaikille - tai ainakin kaikille niille, jotka ovat valmiit antamaan periksi. Ja jos kaikki muu menee pieleen, muista aina olla olematta oma itsesi. Ole sen sijaan pitsa. Kaikki nimittäin rakastavat pitsaa.

PewDiePie aka Felix Kjellberg on maailman suosituin tubettaja. Hänen YouTube-kanavallaan on 37 miljoonaa tilaajaa, ja hänen videoitaan on katsottu yli yhdeksän miljardia kertaa. PewDiePie on ruotsalainen mutta asuu jostain syystä Englannissa. Pewdiepie on lähetetty Maahan jakamaan viisauttaan, takomaan meihin tervettä järkeä ja opettamaan meille Inspirologian muinaista tiedettä. Pewdiepie haluaa että olet onnellinen. Hän rakastaa sinua jopa enemmän kuin tämä kirja.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäPewDiePie
Teoksen nimiTämä kirja rakastaa sinua
Kielisuomi
Muut tekijätMaria Lyytinen
Verokanta-
Avainsanathuumori
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja