Philip Pullman : Uudenkujan sakin uroteot

Alkaen 6,00 € Alkuperäinen hinta 8,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0401405

Lambethin kaupunginosassa sattuu yhtä sun toista epäilyttävää, ja myös rikokset piinaavat seudun väkeä. Mutta onneksi Uudenkujan sakki on aina valmis uusiin urotekoihin!

Vahakabinetin vetonaula
(THUNDERBOLT'S WAXWOK, 1994)

Lontoolaisella kastanjanmyyjällä, Dippy Hitchcockilla, on yksi haave: hän haluaisi hahmonsa vahakabinettiin. Unelma tuntuu saavuttamattomalta, koska Dippy ei ole pelätty rikollinen eikä liioin ra´an verityön uhri, mutta Uudenkujan sakki päättää toteuttaa ystävänsä toiveen. Samaan aikaan Lambethin kaupunginosassa levitetään väärennettyjä rahoja, ja epäilykset kohdistuvat Salama Dobneyn isään. Uudenkujan sakki kokoaa voimansa ja ryhtyy ennakkoluulottomasti ratkaisemaan monisyistä arvoitusta ja puhdistamaan Salaman isän mainetta. Dippy Hitchcock joutuu elämänsä vaativimpaan rooliin, jossa hän pelkää jo henkensäkin puolesta.

Ruotsalainen tulitikku osa.
(The Gas-Fitters´ Ball, 1995)

Uudenkujan sakin jäsenet ovat syvästi masentuneita, sillä kaikki seudun rikolliset viettävän kesälomaa, eikä lapsilla ole vähäisintäkään arvoitusta ratkaistavaksi. Hiljaiselo loppuu kuitenkin äkisti, kun kaasuasentajien taloon murtaudutaan ja arvokas hopeakokoelma joutuu rikollisten saaliiksi. Nerokas salapoliisityö johdattaa sakin oikean syyllisen jäljille, mutta asiat eivät kuitenkaan ole niin yksinkertaisia kuin päältä katsoen näyttää.
Suurta päänvaivaa aiheuttaa myös vedonlyönti siitä, onnistuuko muuan ujo kaasuasentaja kosimaan mielitiettyään määräajassa. Sakin jäsenet ovat panneet kaikki liikenevät varansa likoon kosiomiehen puolesta ja tarjoavat hänelle auliisti neuvojaan.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäPhilip Pullman
Teoksen nimiUudenkujan sakin uroteot
AlkuteosNew Cut Gang in Thunderbolt's waxwork
Kielisuomi
Muut tekijätHelene Butzow
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja