Phillip C. McGraw : Pidä huolta itsestäsi : tee elämästäsi oman itsesi näköinen

Alkaen 10,00 € Alkuperäinen hinta 11,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0942885

Tähtipsykologin opas täysipainoiseen elämään

Dr. Phil on tv-psykologi, joka vastaansanomattoman jämäkästi mutta huumorilla keventäen saa ihmiset katsomaan ongelmiaan silmästä silmään. Hän ei lepertele, vaan ohjaa ja opastaa vaikeuksien yli.

Samaa menetelmää Dr. Phil noudattaa kirjoissaan. Toisessa suomeksi ilmestyvässä oppaassaan hän auttaa meitä tavoittamaan oikean minämme, sen, jota emme ehkä ole koskaan uskaltaneet kohdata ja kuunnella.

Usein ihmiset ajautuvat tietynlaiseen työhön ja arkeen. Elämme elämää, joka ei ole lainkaan sellaista kuin haluaisimme sen olevan. Toteutamme toisten toiveita tai toimimme kuten tietyssä sosiaalisessa asemassa täytyy. Ja samalla voimme huonosti.

Pidä huolta itsestäsi -kirjassa Dr. Phil asettaa peilin käteemme. On aika tutustua todelliseen minäämme: Kuka minä olen, mitä minä haluan? Mitä minun on tehtävä, jotta saisin taas elämäniloni takaisin"

Kysymyksin, harjoituksin ja monivalintatehtävin kirja puskee meidät eteenpäin kohti muutosta. Se ei ole välttämättä helppoa, mutta ehdottomasti vaivan arvoista. Monet ovat sen jo tehneet, sillä Pidä huolta itsestäsi -kirjaa on myyty maailmanlaajuisesti yli 2 miljoonaa kappaletta!

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäPhillip C. McGraw
Teoksen nimiPidä huolta itsestäsi : tee elämästäsi oman itsesi näköinen
AlkuteosSelf matters
Kielisuomi
Muut tekijätPirjo Latvala
Verokanta-
Avainsanatitsetunto, itsetuntemus, elämänhallinta, minäkuva
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja