Piia Posti : Talven jälkeen valo

Alkaen 7,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0209194

Milloin elämä muuttui väljähtyneeksi? Milloin yhteiset haaveet haudattiin? Anna katselee elämää kuin verhon takaa. Heillä on Jussin kanssa onnellinen, pitkä avioliitto ja fiksu, taiteellisesti lahjakas tytär. Yhdessä rakennetun kodin kukoistava puutarha on Annan silmäterä. Mutta unet tunkeutuvat ajatuksiin myös valveilla ja tuntuvat liian todellisilta, houkuttelevilta. Kaikki on hyvin, kaikki on paremmin kuin hyvin. Paitsi että Jussin työpäivät venyvät yhä pidemmiksi. Jussin mielestä Anna on muuttunut. Ja tyhjältä tuntuvaa elämää löytyy sulostuttamaan Nadja, nuori, verevä nainen, jolle kaikki miehessä on uutta ja ihanaa.

Ollaanhan me aina yhdessä, äiti. Eihän me koskaan kuolla? kysyi Marja pienenä. Edes silloin Anna ei osannut vastata. Ja nyt he ovat luisumassa etäälle toisistaan, heidän pieni perheensä on ajautumassa karille.

Piia Postin romaani Talven jälkeen valo on tummasävyinen kuvaus perheestä ja sen hajoamisesta, uuden rakkauden mahdollisuuden etsimisestä. Feminiininen kieli ja tarkat sukellukset henkilöiden mielentiloihin tekevät romaanista elämyksen. Talven jälkeen valo on vahvan kertojan suvereeni taidonnäyte.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäPiia Posti
Teoksen nimiTalven jälkeen valo
Kielisuomi
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja